Wybrana grupa

Wydział Chemii (rejestracja zakończona)

Termin: 2018-04-24 — 2018-04-26 | Rejestracja: 2018-03-22 — 2018-04-26

Koordynator: prof. UAM dr hab. Marcin Frankowski


E-mail: marcin.frankowski@amu.edu.pl

Rejestracja na wydarzenia została zamknięta.

WYDARZENIA BEZ REJESTRACJI

godz. 9:30 - 13:00 Lody mrożone ciekłym azotem (Hol przy auli 2.64)
godz. 11:15 (po wykładzie) - 12:00 Pokaz wykorzystania i sterowania dronami w celu identyfikacji zanieczyszczeń powietrza niebezpiecznych dla zdrowia (aldehydy, benzopireny) oraz ich monitorowania (parking przed budynkiem)
godz. 14:00-15:00 Pokaz efektownych, pirotechnicznych doświadczeń chemicznych przygotowany przez studentów z Naukowego Koła Chemików Wydziału Chemii UAM (parking przed budynkiem)

Lista wydarzeń w ramach tej grupy

Nazwa wydarzenia Data Godzina Rejestracja do Limit miejsc  
2018-04-26
Warsztaty z perfumiarstwa – podstawy: ZAPACHY KWIATOWE 2018-04-26 09:00–09:30 2018-04-26 20 Szczegóły
Warsztaty z perfumiarstwa – podstawy: ZAPACHY ZWIERZĘCE 2018-04-26 09:00–09:30 2018-04-26 20 Szczegóły
Kuchnia molekularna ... "do zrobienia i zjedzenia" 2018-04-26 09:30–10:00 2018-04-26 15 Szczegóły
Warsztaty z perfumiarstwa – podstawy: ZAPACHY KWIATOWE 2018-04-26 09:45–10:15 2018-04-26 20 Szczegóły
Warsztaty z perfumiarstwa – podstawy: ZAPACHY ZWIERZĘCE 2018-04-26 09:45–10:15 2018-04-26 20 Szczegóły
Co najbardziej smakuje wampirom? – oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej 2018-04-26 10:00–10:45 2018-04-26 12 Szczegóły
Jedzenie vs chemia 2018-04-26 10:00–13:00 2018-04-26 30 Szczegóły
Osobliwe ciecze czyli eksperymenty z cieczą superlepką, magnetyczną oraz nienewtonowską 2018-04-26 10:00–11:00 2018-04-26 10 Szczegóły
Zastosowanie dronów w monitorowaniu zanieczyszczeń środowiska (I) 2018-04-26 10:00–10:45 2018-04-26 250 Szczegóły
Chemiczne dochodzenie, czyli co jest w środku? 2018-04-26 10:30–11:00 2018-04-26 6 Szczegóły
Kuchnia molekularna … „do zrobienia i zjedzenia” 2018-04-26 10:30–11:00 2018-04-26 15 Szczegóły
Warsztaty z perfumiarstwa – podstawy: ZAPACHY KWIATOWE 2018-04-26 10:30–11:00 2018-04-26 20 Szczegóły
Warsztaty z perfumiarstwa – podstawy: ZAPACHY ZWIERZĘCE 2018-04-26 10:30–11:00 2018-04-26 20 Szczegóły
Co najbardziej smakuje wampirom? – oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej 2018-04-26 11:00–11:45 2018-04-26 12 Szczegóły
Co wydarzyło się w laboratorium? – warsztaty detektywistyczne 2018-04-26 11:00–11:45 2018-04-26 16 Szczegóły
Leki naturalne – roślinne substancje biologicznie czynne 2018-04-26 11:00–12:00 2018-04-26 30 Szczegóły
Osobliwe ciecze czyli eksperymenty z cieczą superlepką, magnetyczną oraz nienewtonowską 2018-04-26 11:00–12:00 2018-04-26 10 Szczegóły
Chemiczne dochodzenie, czyli co jest w środku? 2018-04-26 11:15–11:45 2018-04-26 6 Szczegóły
Bądź ciekawski 2018-04-26 11:30–12:30 2018-04-26 24 Szczegóły
Zadziwiająca chemia 2018-04-26 11:30–12:30 2018-04-26 24 Szczegóły
Chemiczne dochodzenie, czyli co jest w środku? 2018-04-26 12:00–12:30 2018-04-26 6 Szczegóły
Co najbardziej smakuje wampirom? – oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej 2018-04-26 12:00–12:45 2018-04-26 12 Szczegóły
Co wydarzyło się w laboratorium? – warsztaty detektywistyczne 2018-04-26 12:00–12:45 2018-04-26 16 Szczegóły
Osobliwe ciecze czyli eksperymenty z cieczą superlepką, magnetyczną oraz nienewtonowską 2018-04-26 12:00–13:00 2018-04-26 10 Szczegóły
Zapachy w kuchni 2018-04-26 12:00–12:30 2018-04-26 20 Szczegóły
Zastosowanie dronów w monitorowaniu zanieczyszczeń środowiska (III) 2018-04-26 12:15–13:00 2018-04-26 15 Szczegóły
Chemiczne dochodzenie, czyli co jest w środku? 2018-04-26 12:45–13:15 2018-04-26 6 Szczegóły
Zapachy w kuchni 2018-04-26 12:45–13:15 2018-04-26 20 Szczegóły
Bądź ciekawski 2018-04-26 13:00–14:00 2018-04-26 24 Szczegóły
Co najbardziej smakuje wampirom? – oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej 2018-04-26 13:00–13:45 2018-04-26 12 Szczegóły
Promieniowanie wokół nas, czyli ciężkie życie radiofoba 2018-04-26 13:00–14:00 2018-04-26 150 Szczegóły
Zadziwiająca chemia 2018-04-26 13:00–14:00 2018-04-26 24 Szczegóły
Chemiczne dochodzenie, czyli co jest w środku? 2018-04-26 13:30–14:00 2018-04-26 6 Szczegóły
Zapachy w kuchni 2018-04-26 13:30–14:00 2018-04-26 20 Szczegóły

Drukuj tę listę