/>

Uwaga: aby móc skorzystać z formularza rejestracji na wydarzenie, należy się zalogować.

Wybrany organizator

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (rejestracja zakończona)

Termin: 2023-05-15 — 2023-05-20 | Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00

Koordynator: dr inż. Grażyna Adamczyk (grazyna.adamczyk@up.poznan.pl;)

Szczegóły wydarzenia

Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu

  • Data wydarzenia: 2023-05-16
  • Godziny trwania wydarzenia: 10:00–10:30
  • Grupa wiekowa: 5+
  • Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00
  • Limit miejsc: 12
  • Limit rejestracji dla jednego użytkownika: 1
  • Łączny limit miejsc dla jednego użytkownika: 12

Opis wydarzenia

Azot stanowi 78,09% objętości powietrza, dlatego jest jego podstawowymskładnikiem. Czy wykorzystując ten pierwiastek można przygotować pyszne lody?Sprawdzimy to razem na warsztatach. Prowadzące: dr inż. Martyna Wieczorek dr inż. Maria Różańska

Organizator Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - Wydział Nauk o Żywności  i Żywieniu

Rodzaj wydarzenia STACJONARNE

Kategoria wiekowa 

Typ imprezy Pokazy

Dziedzina Nauki rolnicze, leśne i weterynaryjne

Miejsce Budynek Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, ul. Wojska Polskiego 31/33

Sala 13.1, parter

Prowadzący dr inż. Martyna Wieczorek, dr inż. Maria Różańska

Drukuj tę stronę Wróć