Uwaga: aby móc skorzystać z formularza rejestracji na wydarzenie, należy się zalogować.

Wybrana grupa

Wydział Biologii (rejestracja zakończona)

Termin: 2017-04-26 | Rejestracja: 2017-03-20 — 2017-04-26

Koordynator: dr hab. Bożena Sikora
E-mail: boszka@amu.edu.pl lub festiwalwb@amu.edu.pl

Szczegóły wydarzenia

DNA od kuchni - laboratorium

  • Data wydarzenia: 2017-04-26
  • Godziny trwania wydarzenia: 11:00–13:00
  • Rejestracja: 2017-03-20 — 2017-04-20
  • Limit miejsc: 12
  • Limit rejestracji dla jednego użytkownika: 1
  • Łączny limit miejsc dla jednego użytkownika: 13

Opis wydarzenia

Martyna Baranek, Wojciech Grabiński, Magdalena Magdziarek, Katarzyna Zielezińska, Oliwia Mazur, Olga Majda, Aleksandra Młodzińska

Sekcja Medycyny Regeneracyjnej i Badań nad Nowotworami KNP WB UAM

Czym jest DNA i gdzie się znajduje? Jaką pełni funkcję? Czy ma wpływ na nasze codzienne życie? Podczas warsztatów odpowiadamy na te pytania, a uczestnicy własnoręcznie wykonają izolację DNA przy pomocy rzeczy obecnych w każdej kuchni.

miejsce: Collegium Biologicum ul. Umultowska 89 Poznań - Kampus Morasko

sala: M1

czas trwania/forma zajęć:  105-120 min/ laboratorium

wiek: 16+ (dla nastolatków, dla dorosłych)

rezerwacja: tak

Drukuj tę stronę Wróć