Wybrany organizator
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu — Wydział Chemii (rejestracja zakończona)
Termin: 2022-06-03 | Rejestracja: 2022-04-27 12:00:00 — 2022-06-03 16:00:00
Koordynator: prof. UAM dr hab. Renata Jastrząb
E-mail: renatad@amu.edu.pl
Koordynator: dr Małgorzata Bartoszewicz
E-mail: malgorzata.bartoszewicz@amu.edu.pl
Szanowni Państwo, rejestracja na wydarzenia organizowane przez Wydział Chemii została uruchomiona w środę 27. kwietnia o godzinie 12:00. Zapraszamy do zapisów.
Wydarzenia 3.06.2022, które nie wymagają rejestracji
Chemia w plenerze 15:00-16:00
Gry chemiczne dla każdego... 11:30–13:30
Lista wydarzeń od tego organizatora
Nazwa wydarzenia | Data | Godzina | Grupa wiekowa | Rejestracja do | Limit miejsc | |
---|---|---|---|---|---|---|
2022-06-03 | ||||||
Co najbardziej smakuje wampirom? - oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej | 2022-06-03 | 09:00–09:45 | nastolatki | 2022-05-27 12:00:00 | 12 | Szczegóły |
Czy wiesz co jesz? (film on-line) | 2022-06-03 | 09:00–15:00 | B/O | 2022-06-02 12:00:00 | bez limitu | Szczegóły |
Krystalografia dla najmłodszych | 2022-06-03 | 09:00–10:30 | 5-11 lat | 2022-05-27 12:00:00 | 8 | Szczegóły |
LaboBaza Wynalazców | 2022-06-03 | 09:00–09:45 | 1-3 klasa | 2022-05-20 12:00:00 | 24 | Szczegóły |
Warsztaty z perfumiarstwa - podstawy: Zapachy kwiatowe | 2022-06-03 | 09:00–09:30 | 12+ | 2022-05-20 12:00:00 | 14 | Szczegóły |
Warsztaty z perfumiarstwa - podstawy: Zapachy zwierzęce | 2022-06-03 | 09:00–09:30 | 12+ | 2022-06-02 12:00:00 | 14 | Szczegóły |
Kto zjadł ciastko - podstawy profilowania DNA | 2022-06-03 | 09:45–10:30 | nastolatki | 2022-05-20 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Warsztaty z perfumiarstwa - podstawy: Zapachy kwiatowe | 2022-06-03 | 09:45–10:15 | 12+ | 2022-05-20 12:00:00 | 14 | Szczegóły |
Warsztaty z perfumiarstwa - podstawy: Zapachy zwierzęce | 2022-06-03 | 09:45–10:15 | 12+ | 2022-06-02 12:00:00 | 14 | Szczegóły |
WODA - fakty i mity ! | 2022-06-03 | 09:45–10:45 | 7-14 lat | 2022-06-02 12:00:00 | 150 | Szczegóły |
Bądź ciekawski | 2022-06-03 | 10:00–11:00 | 12-15 lat | 2022-05-20 12:00:00 | 20 | Szczegóły |
Chemiczne tajemnice biocząsteczek - odkryj co ukrywają przed nami aminokwasy i węglowodany | 2022-06-03 | 10:00–10:45 | najmłodsi | 2022-06-02 12:00:00 | 6 | Szczegóły |
Co najbardziej smakuje wampirom? - oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej | 2022-06-03 | 10:00–10:45 | nastolatki | 2022-06-02 12:00:00 | 12 | Szczegóły |
LaboBaza Wynalazców | 2022-06-03 | 10:00–10:45 | 1-3 klasa | 2022-05-20 12:00:00 | 24 | Szczegóły |
Nie każdy ma pH | 2022-06-03 | 10:00–11:30 | nastolatki | 2022-05-20 12:00:00 | 25 | Szczegóły |
Osobliwe ciecze czyli kolorowy i niezwykły świat roztworów | 2022-06-03 | 10:00–10:45 | 8-12 lat | 2022-05-20 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Kto zjadł ciastko - podstawy profilowania DNA | 2022-06-03 | 10:45–11:30 | nastolatki | 2022-06-02 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Chemia rakietowa | 2022-06-03 | 11:00–12:00 | nastolatki | 2022-06-01 12:00:00 | 200 | Szczegóły |
Chemiczne tajemnice biocząsteczek - odkryj co ukrywają przed nami aminokwasy i węglowodany | 2022-06-03 | 11:00–11:45 | najmłodsi | 2022-06-02 12:00:00 | 6 | Szczegóły |
Co najbardziej smakuje wampirom? - oznaczanie glukozy i cholesterolu w surowicy krwi ludzkiej | 2022-06-03 | 11:00–11:45 | nastolatki | 2022-05-20 12:00:00 | 12 | Szczegóły |
Krystalografia dla najmłodszych | 2022-06-03 | 11:00–12:30 | 5-11 lat | 2022-06-02 12:00:00 | 8 | Szczegóły |
LaboBaza Wynalazców | 2022-06-03 | 11:00–11:45 | 1-3 klasa | 2022-05-20 12:00:00 | 24 | Szczegóły |
Osobliwe ciecze czyli kolorowy i niezwykły świat roztworów | 2022-06-03 | 11:00–11:45 | 8-12 lat | 2022-06-02 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Warsztaty świet(l)ne | 2022-06-03 | 11:00–11:45 | 12+ | 2022-06-02 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Bądź ciekawski | 2022-06-03 | 11:30–12:30 | 12-15 lat | 2022-05-20 12:00:00 | 20 | Szczegóły |
Domowe SPA wprost z laboratorium | 2022-06-03 | 11:30–12:30 | nastolatki | 2022-05-20 12:00:00 | 20 | Szczegóły |
Gry chemiczne dla każdego... | 2022-06-03 | 11:30–13:30 | 7-8 klasa | 2022-05-23 14:28:00 | 30 | Szczegóły |
Chemiczne tajemnice biocząsteczek - odkryj co ukrywają przed nami aminokwasy i węglowodany | 2022-06-03 | 12:00–12:45 | najmłodsi | 2022-06-02 12:00:00 | 6 | Szczegóły |
LaboBaza Wynalazców | 2022-06-03 | 12:00–12:45 | 1-3 klasa | 2022-05-20 12:00:00 | 24 | Szczegóły |
Osobliwe ciecze czyli kolorowy i niezwykły świat roztworów | 2022-06-03 | 12:00–12:45 | 8-12 lat | 2022-06-02 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Roślinne substancje biologicznie aktywne | 2022-06-03 | 12:00–13:00 | 12+ | 2022-05-20 12:00:00 | 30 | Szczegóły |
Warsztaty świet(l)ne | 2022-06-03 | 12:00–12:45 | nastolatki | 2022-05-20 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Czy do temperowania czekolady potrzebna jest temperówka? | 2022-06-03 | 12:15–13:45 | 14+ | 2022-06-02 12:00:00 | 100 | Szczegóły |
Chemiczne tajemnice biocząsteczek - odkryj co ukrywają przed nami aminokwasy i węglowodany | 2022-06-03 | 13:00–13:45 | najmłodsi | 2022-06-02 12:00:00 | 6 | Szczegóły |
Krystalografia dla nastolatków | 2022-06-03 | 13:00–14:30 | nastolatki | 2022-05-20 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Warsztaty świet(l)ne | 2022-06-03 | 13:00–13:45 | nastolatki | 2022-06-02 12:00:00 | 10 | Szczegóły |
Zadziwiająca chemia | 2022-06-03 | 13:00–14:00 | 5-8 klasa | 2022-05-20 12:00:00 | 15 | Szczegóły |
Chemiczne tajemnice biocząsteczek - odkryj co ukrywają przed nami aminokwasy i węglowodany | 2022-06-03 | 14:00–14:45 | najmłodsi | 2022-06-02 12:00:00 | 6 | Szczegóły |
Chemia w plenerze | 2022-06-03 | 15:00–16:00 | B/O | 2022-06-03 16:00:00 | bez limitu | Szczegóły |