/>

Wybrany organizator

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (rejestracja zakończona)

Termin: 2023-05-15 — 2023-05-20 | Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00

Koordynator: dr inż. Grażyna Adamczyk (grazyna.adamczyk@up.poznan.pl;)

Lista wydarzeń od tego organizatora

Nazwa wydarzenia Data Godzina Grupa wiekowa Rejestracja do Limit miejsc  
2023-05-16
Dlaczego żywność drożeje? 2023-05-16 08:00–09:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 25 Szczegóły
Strefa Pomysłodawcy - Czy zaburzenia widzenia barwnego to tylko niedoceniany problem? 2023-05-16 08:30–09:30 5+ 2023-05-15 23:59:00 bez limitu Szczegóły
Dlaczego żywność drożeje? 2023-05-16 09:00–10:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 25 Szczegóły
Fascynujące dyniowate 2023-05-16 09:00–09:45 14+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Fascynujący świat przyszłego biotechnologa - stoiska interaktywne 2023-05-16 09:00–14:00 5+ 2023-05-15 23:59:00 bez limitu Szczegóły
Folklor dla każdego - Warsztaty z polskich tańców ludowych 2023-05-16 09:00–11:30 7+ 2023-05-15 23:59:00 30 Szczegóły
Jak odżywiają się rośliny? 2023-05-16 09:00–10:45 13+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Kryminalne zagadki oraz magnetyzujące eksperymenty Katedry Inżynierii Biosystemów 2023-05-16 09:00–10:00 12-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Motyle i chruściki - tajemnice dzieci słońca i wody 2023-05-16 09:00–10:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 25 Szczegóły
Strefa wykładowa, posterowa i stoiska interaktywne 2023-05-16 09:00–14:00 5+ 2023-05-15 23:59:00 bez limitu Szczegóły
Technologia modelowania i druku 3D w embriologii zwierząt 2023-05-16 09:00–09:45 14-17 lat 2023-05-15 23:59:00 8 Szczegóły
Widziane a nieznane - w poszukiwaniu owadów  2023-05-16 09:00–11:00 7-10 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Zagadkowy mikro-świat 2023-05-16 09:00–10:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 28 Szczegóły
Czarno na białym - skąd się biorą barwy gleb 2023-05-16 09:30–10:30 7-10 lat 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Grzyby, patogeny na naszej żywności 2023-05-16 10:00–11:00 12-17 lat 2023-05-15 23:59:00 10 Szczegóły
Kryminalne zagadki oraz magnetyzujące eksperymenty Katedry Inżynierii Biosystemów 2023-05-16 10:00–11:00 12-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Matematyka jakiej nie znacie 2023-05-16 10:00–11:00 7+ 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Moc roślin, i jak możemy z niej skorzystać 2023-05-16 10:00–10:45 11-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Modyfikacje genetyczne roślin i zwierząt 2023-05-16 10:00–11:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 6 Szczegóły
Ochrona dziko żyjących zapylaczy - hotele dla pszczół 2023-05-16 10:00–12:30 14-18 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Od gospodarki liniowej do gospodarki obiegu zamkniętego 2023-05-16 10:00–10:45 12+ 2023-05-15 23:59:00 25 Szczegóły
Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu 2023-05-16 10:00–10:30 5+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Różne oblicza wody 2023-05-16 10:00–10:45 10-16 lat 2023-05-15 23:59:00 9 Szczegóły
Technologia modelowania i druku 3D w embriologii zwierząt 2023-05-16 10:00–10:45 14-17 lat 2023-05-15 23:59:00 8 Szczegóły
Woda - niepowtarzalny skarb natury, parametry decydujące o jej jakości 2023-05-16 10:00–11:30 14+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Wybór czy konieczność #handelzagraniczny 2023-05-16 10:00–11:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Wytwarzanie ekologicznych tworzyw drzewnych 2023-05-16 10:00–12:00 10-13 lat 2023-05-15 23:59:00 10 Szczegóły
Żywność funkcjonalna i napoje jako element zdrowia i profilaktyki 2023-05-16 10:00–10:30 b.o. 2023-05-15 23:59:00 100 Szczegóły
Fascynujące dyniowate 2023-05-16 10:15–11:00 14+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Zagadkowy mikro-świat 2023-05-16 10:15–11:15 12+ 2023-05-15 23:59:00 28 Szczegóły
Biotechnologia roślin w pigułce 2023-05-16 11:00–12:30 12-16 lat 2023-05-15 23:59:00 36 Szczegóły
Czarno na białym - skąd się biorą barwy gleb 2023-05-16 11:00–12:00 7-10 lat 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Czy nasze portfele wytrzymają inflację? 2023-05-16 11:00–12:00 12-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Jadalny maszynopis czyli drukarki 3D w technologii żywności 2023-05-16 11:00–11:30 12+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Moc roślin, i jak możemy z niej skorzystać 2023-05-16 11:00–11:45 11-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Od gospodarki liniowej do gospodarki obiegu zamkniętego 2023-05-16 11:00–11:45 12+ 2023-05-15 23:59:00 25 Szczegóły
Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu 2023-05-16 11:00–11:30 5+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Różne oblicza wody 2023-05-16 11:00–11:45 10-16 lat 2023-05-15 23:59:00 9 Szczegóły
Technologia modelowania i druku 3D w embriologii zwierząt 2023-05-16 11:00–11:45 14-17 lat 2023-05-15 23:59:00 8 Szczegóły
Jak odżywiają się rośliny? 2023-05-16 11:15–13:00 13+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Bankujemy bezpiecznie! Nowoczesne wymiary bankowości elektronicznej 2023-05-16 11:30–12:30 13-18 lat 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Historia pieniądza - poznaj fakty o których nie miałeś pojęcia 2023-05-16 11:30–12:15 7+ 2023-05-15 23:59:00 100 Szczegóły
Kryminalne zagadki oraz magnetyzujące eksperymenty Katedry Inżynierii Biosystemów 2023-05-16 11:30–12:30 12-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Matematyka jakiej nie znacie 2023-05-16 11:30–12:30 7+ 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Zagadkowy mikro-świat 2023-05-16 11:30–12:30 12+ 2023-05-15 23:59:00 28 Szczegóły
Chemię możesz polubić 2023-05-16 12:00–13:30 16-19 lat 2023-05-15 23:59:00 60 Szczegóły
Czy w przyszłości będziemy owadożercami? 2023-05-16 12:00–12:45 6+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Jadalny maszynopis czyli drukarki 3D w technologii żywności 2023-05-16 12:00–12:30 12+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Modyfikacje genetyczne roślin i zwierząt 2023-05-16 12:00–13:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 6 Szczegóły
Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu 2023-05-16 12:00–12:30 5+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Sztuczna krowa na wesoło 2023-05-16 12:00–13:00 6-8 lat 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Widziane a nieznane - w poszukiwaniu owadów  2023-05-16 12:00–14:00 7-10 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Woda - niepowtarzalny skarb natury, parametry decydujące o jej jakości 2023-05-16 12:00–13:30 14+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Wytwarzanie ekologicznych tworzyw drzewnych 2023-05-16 12:00–14:00 10-13 lat 2023-05-15 23:59:00 10 Szczegóły
Zielony kapitał ludzkości, czyli od ziemi do pieniędzy 2023-05-16 12:15–13:00 7+ 2023-05-15 23:59:00 100 Szczegóły
Folklor dla każdego - Warsztaty z polskich tańców ludowych 2023-05-16 12:30–15:00 12+ 2023-05-15 23:59:00 30 Szczegóły
Kryminalne zagadki oraz magnetyzujące eksperymenty Katedry Inżynierii Biosystemów 2023-05-16 12:30–13:30 12-16 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Czy w przyszłości będziemy owadożercami? 2023-05-16 13:00–13:45 6+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Jadalny maszynopis czyli drukarki 3D w technologii żywności 2023-05-16 13:00–13:30 12+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Matematyka jakiej nie znacie 2023-05-16 13:00–14:00 7+ 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu 2023-05-16 13:00–13:30 5+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Sztuczna krowa na wesoło 2023-05-16 13:00–14:00 6+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Jadalny maszynopis czyli drukarki 3D w technologii żywności 2023-05-16 14:00–14:30 12+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Muzyka współczesna 2023-05-16 14:00–16:00 5+ 2023-05-15 23:59:00 bez limitu Szczegóły
Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu 2023-05-16 14:00–14:30 5+ 2023-05-15 23:59:00 12 Szczegóły
Sztuczna krowa na wesoło 2023-05-16 14:00–15:00 6+ 2023-05-15 23:59:00 15 Szczegóły
Ekonomia na WEsoło 2023-05-16 14:15–15:00 16-19 lat 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły
Ekonomia na WEsoło 2023-05-16 15:00–15:45 16+ 2023-05-15 23:59:00 20 Szczegóły

Drukuj tę listę