Uwaga: aby móc skorzystać z formularza rejestracji na wydarzenie, należy się zalogować.
Wybrany organizator
Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu (rejestracja zakończona)
Termin: 2023-05-15 — 2023-05-20 | Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-19 23:59:59
Rejestracja na wszystkie wydarzenia bezpośrednio u koordynatora.
Kontakt:
mgr Dominika Bazan
promocja@ump.edu.pl
61 854 60 31
Rejestracja zakończona na wszystkie wydarzenia.
Szczegóły wydarzenia
Rewolucja na talerzu — burger z probówki czy potrawka ze świerszczy?
- Data wydarzenia: 2023-05-16
- Godziny trwania wydarzenia: 12:00–12:45
- Grupa wiekowa: 15+
- Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-19 23:59:00
- Limit miejsc: 400
- Limit rejestracji dla jednego użytkownika: 1
- Łączny limit miejsc dla jednego użytkownika: 15
Opis wydarzenia
Czy w 2050 roku wystarczy jedzenia dla każdego mieszkańca Ziemi? Liczba ludności przekroczyła 8 miliardów i każdego dnia rośnie. Czy produkcja mięsa jest dobra dla środowiska? Jakie mamy rozwiązania na horyzoncie? Czyli wykład o nieoczywistej żywności jaka zaczyna gościć na półkach sklepowych i naszych talerzach.
OrganizatorUniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Rodzaj wydarzeniaSTACJONARNE
Kategoria wiekowaNastolatkowie
Typ imprezyWykłady
DziedzinaNauki medyczne i nauki o zdrowiu
MiejsceCentrum Kongresowo-Dydaktyczne ul. Przybyszewskiego 37a, Poznań
SalaSala A
Prowadzącymgr Dominika Sikora