Uwaga: aby móc skorzystać z formularza rejestracji na wydarzenie, należy się zalogować.
Wybrany organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Termin: 2023-05-15 — 2023-05-20 | Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00
Koordynator: dr inż. Grażyna Adamczyk (grazyna.adamczyk@up.poznan.pl;)
Szczegóły wydarzenia
Produkcja niekonwencjonalnych lodów z wykorzystaniem ciekłego azotu
- Data wydarzenia: 2023-05-16
- Godziny trwania wydarzenia: 11:00–11:30
- Grupa wiekowa: 5+
- Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00
- Limit miejsc: 12
- Limit rejestracji dla jednego użytkownika: 1
- Łączny limit miejsc dla jednego użytkownika: 12
Opis wydarzenia
Azot stanowi 78,09% objętości powietrza, dlatego jest jego podstawowymskładnikiem. Czy wykorzystując ten pierwiastek można przygotować pyszne lody?Sprawdzimy to razem na warsztatach. Prowadzące: dr inż. Martyna Wieczorek dr inż. Maria Różańska
OrganizatorUniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Rodzaj wydarzeniaSTACJONARNE
Kategoria wiekowa
Typ imprezyPokazy
DziedzinaNauki rolnicze, leśne i weterynaryjne
MiejsceBudynek Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, ul. Wojska Polskiego 31/33
Sala13.1, parter
Prowadzącydr inż. Martyna Wieczorek, dr inż. Maria Różańska