Uwaga: aby móc skorzystać z formularza rejestracji na wydarzenie, należy się zalogować.

Wybrana grupa

Ogród Botaniczny (rejestracja zakończona)

Termin: 2018-04-24 — 2018-04-26 | Rejestracja: 2018-03-22 — 2018-04-20

Koordynator: Joanna Markiewicz
E-mail: jmark@amu.edu.pl

Szczegóły wydarzenia

Smakują, pachną, leczą – rośliny w kuchni śródziemnomorskich krain

  • Data wydarzenia: 2018-04-25
  • Godziny trwania wydarzenia: 10:00–11:30
  • Rejestracja: 2018-03-22 — 2018-04-20
  • Limit miejsc: 20
  • Limit rejestracji dla jednego użytkownika: 1
  • Łączny limit miejsc dla jednego użytkownika: 30

Opis wydarzenia

Opis: Jakie rośliny są źródłem produktów kuchni śródziemnomorskiej? Czy to co zjadamy, ma wpływ na zdrowie?Miejsce: Ogród Botaniczny UAM, ul. Dąbrowskiego 165, 60-594 Poznań, szklarnieProwadzący: Ewa Kazimierczak-Grygiel, Małgorzata KalinowskaDziedzina: biologia, geografia, nauki medyczne i o zdrowiu, nauki rolnicze, sztuki wizualneKategoria: Dla nastolatkówTyp: Warsztaty i laboratoria, WystawyLimit miejsc: maksymalnie 20 uczestników

Drukuj tę stronę Wróć