/>

Uwaga: aby móc skorzystać z formularza rejestracji na wydarzenie, należy się zalogować.

Wybrany organizator

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (rejestracja zakończona)

Termin: 2023-05-15 — 2023-05-20 | Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00

Koordynator: dr inż. Grażyna Adamczyk (grazyna.adamczyk@up.poznan.pl;)

Szczegóły wydarzenia

Grzyby, patogeny na naszej żywności

  • Data wydarzenia: 2023-05-16
  • Godziny trwania wydarzenia: 10:00–11:00
  • Grupa wiekowa: 12-17 lat
  • Rejestracja: 2023-04-06 09:00:00 — 2023-05-15 23:59:00
  • Limit miejsc: 10
  • Limit rejestracji dla jednego użytkownika: 1
  • Łączny limit miejsc dla jednego użytkownika: 10

Opis wydarzenia

Uczestnicy będą mieli okazję wykonać własne preparaty mikroskopowe, obejrzeć pod mikroskopem grzyby występujące na żywności pochodzenia roślinnego. Dokonają infekcji materiału biologicznego, zabezpieczony materiał zabiorą z sobą, efekt zobaczą w domu po kilku dniach.Prowadzący: prof. UPP dr hab. Tomasz Kosiada, dr inż. Roman Andrzejak

Organizator Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Bioinżynierii

Rodzaj wydarzenia STACJONARNE

Kategoria wiekowa 

Typ imprezy Warsztaty i laboratoria

Dziedzina Nauki rolnicze, leśne i weterynaryjne

Miejsce Kolegium Zembala, ul. Dąbrowskiego 159, 60-594 Poznań

Sala C9 - budynek C

Prowadzący prof. UPP dr hab. Tomasz Kosiada, dr inż. Roman Andrzejak

Drukuj tę stronę Wróć